
Konto og data
Sletning af konto
Sådan sletter du din ForgeMe-konto og dine data.
I appen
Slet din konto fra appen
- Åbn ForgeMe, og log ind.
- Gå til Indstillinger.
- Helt nederst, under Farezone, skal du trykke på „Slet min konto“.
- Bekræft: din konto og dine data slettes permanent.

Uden adgang til appen
Skriv til contact@forgeme.net fra din kontos e-mailadresse. Behandles inden for 30 dage.
Slettede data
Profil, opgaver, ritualer, mål, journal, idéer, vigtige datoer, rejser, fremskridt (point, badges) og præferencer. Kan ikke fortrydes. Visse faktureringsdata kan opbevares i den lovpligtige periode og derefter slettes.
Et spørgsmål om disse dokumenter? Skriv til os