
Compte i dades
Eliminació del compte
Com eliminar el teu compte de ForgeMe i les teves dades.
Des de l’aplicació
Eliminar el teu compte des de l’aplicació
- Obre ForgeMe i inicia la sessió.
- Ves a Configuració.
- A baix de tot, a la secció Zona de perill, prem «Suprimir el meu compte».
- Confirma: el compte i les dades s’eliminen definitivament.

Sense accés a l’aplicació
Escriu a contact@forgeme.net des del correu del teu compte. Es tramita en 30 dies.
Dades eliminades
Perfil, tasques, rituals, objectius, diari, idees, dates importants, viatges, progrés (punts, insígnies) i preferències. Acció irreversible. Algunes dades de facturació es poden conservar durant el període legal i després eliminar-se.
Una pregunta sobre aquests documents? Escriu-nos